Cégünkről

A Lammer Trióda Motor Kft. története 1996-ban kezdődött és a kis garázscégből mára a magyar piac egyik meghatározó szereplőjévé vált.


Villanymotorok eladásával kezdődött, majd a vevői igények szerint kiegészült hajtóművek, frekvenciaváltók és tengelykapcsolók raktározásával. Természetesen ezen hajtástechnikai termékek elérhetőek, a kifejezetten erre a célra épített magyarországi raktárunkból.


Jelenleg 600 raklapnyi helyi készlet áll rendelkezésünkre, emellett anyavállalatunk németországi raktárában található, több mint 50.000 darab villanymotorból álló készletre is támaszkodhatunk.
Ezáltal biztosítani tudjuk partnereink számára a lehető leggyorsabb kiszolgálást.


Kizárólagos képviselete vagyunk a Lammers, RAEL és Venanzetti villanymotor gyártóknak, valamint a Varvel hajtómű gyárnak. A Varvel hajtóműveket raktárról tudjuk szerelni a vevői igényeknek megfelelően.


Forgalmazzuk és raktárazzuk továbbá a Siemens, Flender, KEB, SITI termékeit. (Villanymotorokat, hajtóműveket, tengelykapcsolókat, frekvenciaváltókat, etc.)


ISO9001 minősítés mellett ATEX minősítési bizonyítvánnyal rendelkezünk, így nem csak robbanásbiztos motorokat kínálunk raktárról, de igény szerint ATEX bizonylattal ellátott motorokat is tudunk javítani, bizonylattal ellátni.