Cégünkről

A Trióda Motor Kft 1996. október 1-én alakult, a Trióda Kft külön üzletágaként. Az alapítók magyar magánszemélyek. Telephelye Nagytarcsán volt. A céget azzal az üzletpolitikával hoztuk létre, hogy raktárról kínáljon a magyar piacon villamos motorokat, hajtásokat, ventillátorokat. Az akkori beszállítóink elsősorban hazai gyártok voltak (EVIG, M&H Kft, stb)

A cég folyamatosan fejlődött.

1998-ban Trióda Villamos Forgógép Kft néven. Ebben az évben új helyre, a jelenlegi telephelyre költözött. A beszállítók bővültek, illetve változtak. Több lett az import beszállítónk. A raktár készlet nagysága folyamatosan nőtt, természetesen a forgalom növekedése miatt. A kezdeti 2 fő létszám is változott. 2000-ben a cég alaptőkéje 20 millió forintra emelkedett.

Ma - jelenlegi nevén – a Lammers Trióda Motor Kft az egyik legnagyobb villanymotor forgalmazó, kereskedő cég Magyarországon. Az elsődleges beszállítóinknál a legelsők vagyunk, mint kereskedők. Jelenlegi legnagyobb szállítóink: Siemens Zrt, Lammers Gmbh, Varvel SpA, Teco Electric Europe Ltd., FFD, Ma-Vib Spa, Bonfiglioli Spa, Siti Spa, KEB Gmbh.

A raktárunk 300m2, közel 120 millió forintnyi készlettel gazdálkodunk. Jelenleg 9 fő dolgozik a Lammers Trióda Motor Kft-nél. Célunk továbbra sem változott, a kibővült raktárkészlettel a vevőink gyors kiszolgálását próbáljuk biztosítani. Cégünk az új beszállítókat folyamatosan keresi, mert érdekünk és célunk, a gyártóktól való közvetlen beszerzés, hogy ezzel biztosítsuk vevőinknek a leggyorsabb kiszolgálást és a legjobb árat.

Filozófiánk: Minőség – kedvező ár – raktárról.

Minőség:

Cégünk megalakulásakor zászlójára tűzte, hogy a vevők igényeinek megfelelő minőségű termékeket (villanymotor, frekvenciaváltó, hajtómű, ventilátor, robbanásbiztos motor, vibromotor, 1 fázisú motor, 3 fázisú motor) kínáljon. Mindig megbízható, kiváló minőségű termékeket kínálunk. Erre biztosíték, hogy cégünk és minden gyártónk rendelkezik minőségbiztosítási rendszerrel. A forgalmazott termékeink mindegyike rendelkezik a hatályos forgalomba hozatali engedélyekkel.

Kedvező ár:

Gyártóinknál elért kedvező pozíciónk biztosítja, hogy az Önök számára a legjobb áron tudjuk kínálni ezeket a termékeket.

Raktárról:

Tudjuk, hogy a piac bizonytalanságát nehéz kivédeni, ezért az igények előre nem jelezhetők. Mi a raktárkészletünkkel biztosítjuk azt a hátteret, ami elősegíti az ügyfeleinket a gyors és korrekt határidők betartásához.

Szaktudásunk az Ön profitja!

Több mint tizenöt éves tapasztalatunkkal segítjük vevőink munkáját, legyen az a villamos vagy gépész területen. Meghibásodás esetén szakszerűen segítünk a hiba megkeresésében és elhárításában.