Hírlevelek >> Energiahatékonyság = Megtakarítás

Lammers Trióda Motor Kft.

H-2142 Nagytarcsa, Szilas utca 12. Tel: 297-3057 Fax: 297-3058 Web: www.triodamotor.hu

 

Tisztelt Partnerünk !

 

Évről-évre egyre nagyobb problémát okoz az emelkedő villamosenergia ára, ezért segíteni szeretnénk, hogy csökkentsük a fogyasztást, ezzel is védve a környezetünket és nem utolsó sorban a pénztárcánkat.

Az EU egyre szigorodó előírásai szerint 2021. július 1-től még energia takarékosabb motorokat lehet csak forgalomba hozni. IE1 helyett IE2 hatásfokúakat és IE2 helyett IE3 hatásfokúakat (bővebben).

Cégünk a Lammers Trióda Motor Kft már ennél is többet kínál: IE4 hatásfokú motorokat is tudunk rövid határidővel szállítani, melyekkel még nagyobb energiamegtakarítás érhető el!
Számoljanak, szükség esetén segítünk benne. Kérésük esetén rendelkezésre áll egy számítás excel formátumban, mellyel könnyen ki tudják számítani, hogy mennyi idő alatt térül meg a drágább, de kevesebb energiát fogyasztó motor, illetve érdemes-e váltani. Ne csak a vételárral kalkuláljon. Amint a motor fogyasztásával is számolunk, a motor teljes élettartama alatti fogyasztás és a motor árának összege jelentősen csökken a jobb hatásfokú motor esetében.

Van még egy ötletünk: Frekvenciaváltót is használjanak minden motorhoz. Igen ez is egy plusz költség, de higgyék el megéri! Még akkor is, ha a nem kell a motort folyamatosan szabályozni. Pl. ha a motornak nem kell maximális fordulaton mennie egy ventilátor hajtásnál. Akkor 5%-os fordulatszám csökkenéssel már 15% energiamegtakarítás is elérhető.

Vannak már saját tapasztalataink és van olyan vevőnk aki tesztként beépített IE4 motorokat frekvenciaváltóval, azóta az összes motor IE4-esre történő lecserélése mellett döntöttek.

Gondolják át! Ha érdekli Önöket a megtakarítás, kérjék üzletkötőink segítségét. Szívesen segítünk.

Várjuk jelentkezésüket.

 

Üdvözlettel:

Üveges Zsolt

Lammers Trióda Motor Kft.

 2022. január

Siemens Solution Partner   Lammers - Quality moves

A hírlevélről történő leiratkozáshoz kattintson ##LEIRATKOZAS##.