Hírlevelek >> Megnövelt raktárkészlettel állunk ügyfelein rendelkezésére

Lammers Trióda Motor Kft.

H-2142 Nagytarcsa, Szilas utca 12. Tel: 297-3057 Fax: 297-3058 Web: www.triodamotor.hu

 

Tisztelt Partnerünk !

 

A pandémia a gazdasági életre is kihatással volt. Az év eleje óta folyamatosan növekednek az alapanyagárak, és a szállítási kapacitás csökkenésének következtében a szállítási idők is egyre hosszabbak.


Cégünk a fenti negatív hatások mérséklése érdekében 36%-kal növelte a raktárkészletét, hogy ügyfeleinket a lehető leggyorsabban és a megszokott minőségben ki tudjuk szolgálni. Raktárkészletünk feltöltésekor figyelembe vettük partnereink igényeit és ezek alapján igyekeztünk optimálisan növelni a készleteinket.


A megnövelt raktárkészletünkön kívül rendelkezésünkre áll a németországi Clemens Lammers GmbH készlete is, melyhez online hozzáférésünk van, így gyorsan tudunk reagálni a megkeresésekre, valamint expressz szállítással akár 4-5 munkanap alatt is le tudjuk szállítani a megrendelt terméket a németországi raktárból magyarországi telephelyükre.


Ahogy a múltban, úgy a jelenben és a jövőben is arra fogunk törekedni, hogy ügyfeleinket a lehető leggyorsabb kiszolgálásban részesítsük, magas műszaki- és minőségi színvonalon.

Kollégáink továbbra is várják megkeresésüket elérhetőségeinken.

Óvjuk egészségünket és vigyázzunk egymásra!

 

Üdvözlettel:

Üveges Zsolt

Lammers Trióda Motor Kft.

 2021.10.27.

Siemens Solution Partner   Lammers - Quality moves

A hírlevélről történő leiratkozáshoz kattintson ##LEIRATKOZAS##.