Hírlevelek >> Szállításból eredő hibák, sérült csomagok kezelése

Lammers Trióda Motor Kft.

H-2142 Nagytarcsa, Szilas utca 12. Tel: 297-3057 Fax: 297-3058 Web: www.triodamotor.hu

 

Tisztelt Ügyfelünk !

 

Az elmúlt időszakban a szállítmányozó cégek leterheltsége megnövekedett, aminek következtében a szállításból eredő hibák, sérülések aránya is megnőtt. Igyekszünk az áru csomagolását is biztonságosabbá tenni, de szállítási sérülések továbbra is előfordulhatnak. A szállítási hibák rendezését szeretnénk gyorsan és korrekten rendezni. Viszont ehhez az Önök segítsége szükséges.

Sajnos számos esetben a sérüléseket úgy jelzik Önök felénk, hogy utólag az áru átvételt követően teszik meg. Így a korrekt kárrendezést sem lehet intézni, sem a javítás, pótlás sem történik az elvárható időn belül.

Ezért kérjük Önöket mielőtt az átvételt igazoló dokumentumot aláírnák, győződjenek meg róla, hogy a szállítmány minden darabja sértetlenül megérkezett.

Ha sérülést észlelnek, abban az esetben kérem a szállítólevélen rögzítsék, hogy sérült a csomagolás és/vagy a berendezés(ek) is. Készítsenek fotót a sérülésről.

Küldjék meg részünkre a szállító levél másolatát a hiba rögzítéssel, a rögzített fotókkal, Harmann Diana kolléganőmnek a harman.diana@triodamotor.hu e-mail címre.

Ha nem így történik, akkor nincs lehetőségünk jogosan, a megfelelő helyen reklamálni, a kárt rendezni.

Együttműködésüket előre is köszönjük.

Ha kérdése van, keresse kollégáinkat elérhetőségeinken.


Üdvözlettel:

Üveges Zsolt

Lammers Trióda Motor Kft.

 2020. március

Siemens Solution Partner   Lammers - Quality moves

A hírlevélről történő leiratkozáshoz kattintson ##LEIRATKOZAS##.