Hajtómű >> Flender hajtómű

A FLENDER hajtóművek univerzálisan alkalmazható nagy teljesítményű egységek az ipar majd minden területén alkalmazhatóak...

Megnevezés:

Flender hajtómű

Gyártó:

Flender

Teljesítmény:

0,06kW, 0,09kW, 0,12kW, 0,18kW, 0,25kW, 0,37kW, 0,55kW, 0,75kW, 1,1kW, 1,5kW, 2,2kW, 3kW, 4kW, 5,5kW, 7,5kW, 11kW, 15kW, 18,5kW, 22kW, 30kW, 37kW, 45kW, 55kW, 75kW, 90kW, 110kW, 132kW, 160kW, 200kW

Leírás:

A FLENDER hajtóművek univerzálisan alkalmazható nagy teljesítményű egységek az ipar majd minden területén alkalmazhatóak. A moduláris építési elv alapján akár a speciális igényeket is ki tudják elégíteni a vevők legnagyobb megelégedésére. A külömböző kialakítások lehetővé teszik a beépítés poziciójának maximális figyelembe vételét. Előnye továbbá, hogy a sorozatgyártásban készülő hajtóművek méretei megegyeznek a SEW-EURODRIVE méreteivel, így könnyű Flender hajtóművel helyettesíteni.

 

FLENDER iparágspecifikus hajtóművek

 

A több mint 100 éves tapasztalt és a legkorszerűbb tervezési és gyártási technológia a világ vezetői közé sorolja a FLENDER hajtásokat. Minden esetben figyelembe vesszük az alkalmazás specifikus igényeket, melyet a külömböző iparágak kívánnak.

 

FLENDER iparágspecifikus, egyedi hajtóművek

 

A nagysorozatú hajtóművek melett nagy tapasztalattal tervezőkkel rendelkező  illetve nagy gyártó kapacitással tudják kielégíteni az egyedi igényeket, egyedi hajtóműveket.

 

FLENDER hajtások és ATEX kivitel

 

A hajtóművek rendelhetőek egyedi hajtásként, és villanymotorral szerelve is. Robbanásveszélyes környezetben is alkalmazhatóak, ugyanis létezik ATEX-es kivitelben is. Előnye a Siemens-Flender egyesülésnek, hogy egy gyártótól beszerezhető a komplett hajtás.

 

Alkalmazás terület szerint - a teljesség igénye nélkül - a következők lehetnek: extruder, függőpályás hajtás, hűtőtornyokban, keverőhajtás és természetesen alapkivitelű hajtások.

 

FLENDER hajtóművek típusai:

 

- homlokkerekes hajtómű (D sorozat, Z sorozat, E sorozat) 

- homlokkerekes-lapos hajtómű (FD sorozat, FZ sorozat)

- homlok-kúpkerekes hatómű (B sorozat, K sorozat)

- csiga hajtómű (SC sorozat, C sorozat)

 

Teljesítény adatok:

 

Mindegyik hajtóműtípus 200kW bemenő teljesítményig alkalmazható. A C sorozat az egyetlen kivétel, aminek a felső határa 11kW. 

 

Cikkek:

- FLENDER - amikor a presztízs és a prémium minőség találkozik