INVERTEK frekvenciaváltók
Megnézem

Az Invertek Drives Ltd. európai gyártású frekvenciaváltói: kompakt, megbízható és könnyen kezelhető eszközök. Felhasználó barát, egyszerűen paraméterezhető inverterek, akár összetettebb feladatok ellátására vagy integrált rendszerekbe történő illesztésre is alkalmasak. Széles körűen alkalmazhatóak: AC indukciós (IM) motorok, váltakozó áramú állandó mágneses motorok, kefe nélküli DC (BLDC) motorok és szinkron reluktancia (SynRM) motorok fordulatszám szabályozására egyaránt. Forgalmazott típusaink:

1.) Invertek Optidrive E3: minden ipari alkalmazáshoz IP20 és IP66 védettséggel is.
2.) Invertek P2: A kiváló teljesítmény és a könnyű használhatóság tökéletes kombinációja lehetővé teszi még a legigényesebb alkalmazások megvalósítását is.
3.) Invertek ECO Optidrive: Frekvenciaváltócsalád ventilátorokhoz és szivattyúkhoz. Hatékony, megbízható és csendes vezérlést biztosítanak a HVAC alkalmazásokhoz is.

NIETZ frekvencia váltó család
Megnézem

A Nietz Electric CO., LTD frekvenciaváltóinak közös jellemzője a kedvező ár, a stabil szállítói háttér (elérhetőség) és a könnyű beüzemelés. A különböző típusú feladatok ellátásához három termékcsaládot kínálunk raktárról.

1.) NL1000 széria: változó nyomatékigényű terhelésekhez, jellemzően szivattyú és ventilátor hajtásokhoz
2.) NZ2000 sorozat: minden ipari alkalmazáshoz. Sokoldalú frekvenciaváltók vektorkontrollal
3.) NZS sorozat: IP65-ös tokozott kivitel, poros, nedves környezetbe

SIEMENS Sinamics frekvenciaváltók
Megnézem

A Siemens kisfeszültségű hajtások tökéletesen integrálhatóak az automatizálási rendszerekbe és megfelelnek a különböző dinamikai igényeknek. A nagyfokú rugalmasság, sokoldalú funkcionalitás és mérnöki megoldások révén minden szintet lefednek.Két fő termékcsoportot ajánlunk:

1.) Sinamics V20: A kompakt frekvenciaváltó egyszerű mozgások vezérléséhez használható. Könnyű kezelés és energiatakarékos funkciók jellemzik.
2.) Sinamics G120: a legkülönbözőbb feltételeknek megfelelő moduláris frekvenciaváltó. Az alkatrészek moduláris szerkezete, és a választható széles teljesítménytartomány jellemzik.

DELTA frekvenciaváltók
Megnézem

A Delta Electronics (központ: Taiwan) ázsia egyik legnagyobb ipari elektronikai gyártó cége, az európai piacokon is már nagyon komoly hagyományokkal. Megbízható, jó ár-érték arányú, széleskörűen alkalmazható termékek jellemzik. Három fő termékcsoportot kínálunk:

1.) Delta VFD-EL sorozat: Műszakilag igényes de ár-érzékeny feldatokhoz, az ipar szinte valamennyi területére
2.) Delta VFD-E sorozat: állandó nyomatékigényű feladatokhoz kiválóan alkalmazható, funkcióhoz rendelt bővítési lehetőségekkel, 500 lépéses PLC-vel.
3.) Delta VFD-C2000 sorozat: Komplex, nagyteljesítményű, nagy dinamikájú hajtásokhoz. Számos vezérlési mód, moduláris felépítés, bővíthetőség a legfontosabb tulajdonságai.

Tel:+36-1-297-3057
E-mail:motor@triodamotor.hu

Hírlevél feliratkozás

24 órás kiszállítás!

Mi megoldjuk a szállítási gondját is. Igénye szerint megszervezzük fuvart legyen az egy alkatrész vagy egy raklapos termék.

Érdeklődjön kollégáinknál.