Keresés
Keresés

Speciális motorok

Van amikor az alapmotorokon kívül egyéb opciókra is szüksége van a felhasználónak. Cégünk ebben is partner tud lenni.
Részletes információk

A háromfázisú aszinkron motorok a leggyakrabban használt elektromos motorok az iparban és a mezőgazdaságban. Az ilyen típusú motorok széles körben alkalmazhatók különböző gépekben és berendezésekben, és nagyon hatékonyak. Azonban ahhoz, hogy az optimális hatékonyságot elérjük, fontos az olyan különleges opciókkal rendelkező motorok alkalmazása, mint a fékes, kényszerhűtéses, dahlander és más típusok.

A fékes motorok például különleges kapcsolókkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a motor leállítását és azonnali megállását. Ez a funkció nagyon fontos a biztonság és a hatékonyság szempontjából, különösen olyan helyeken, ahol a gépek üzembe helyezése és leállítása kritikus. A fékes motorok használatával az operátorok biztonságosan és hatékonyan tudnak dolgozni a gépekkel, és minimalizálhatják a balesetek kockázatát.

A fékes motorok különböző berendezésekbe építve a meghajtást és a pozicionált megállást, illetve biztonsági rögzítő fékezést is biztosítják

A kényszerhűtéses motorok frekvenciaváltós betáplálás esetén használatosak, amikor a csökkentett fordulatszám következtében a villanymotor a saját ventilátorával már nem képes kielégítően a hűtésre. Ilyen esetben a kényszerhűtés nagyon fontos a motor megbízhatósága és élettartama szempontjából, és minimalizálja a motor meghibásodásának kockázatát. A kényszerhűtéses motorok többféle formában kaphatók, és alkalmazásuk jelentősen növelheti a gépek hatékonyságát.

A dahlander motorok olyan típusú motorok, amelyek két sebességi tartományt kínálnak, amelyeket a kapcsolók átkapcsolásával lehet váltani. Ez a típusú motor nagyon hasznos olyan helyeken, ahol változó sebességre van szükség, például emelőkben és ventilátoroknál. A dahlander motorok kiváló hatékonyságot és megbízhatóságot kínálnak, és széles körben alkalmazhatók a gyártó- és logisztikai ágazatokban.

Teljes méretsorban kínálunk állandó nyomatékú és négyzetes nyomatékú dahlander motorokat. Lammers gyártmányú dahlander motorok raktárról vagy rövid szállítási határidővel rendelhetőek.

Összességében a különleges opciókkal rendelkező háromfázisú aszinkron motorok nagyon hasznosak a különböző alkalmazási területeken. A fékes, kényszerhűtéses, dahlander és más típusok nagymértékben javítják a gépek hatékonyságát és biztonságát,

A Siemens motoroknál elérhető, százas nagyságrendű opciós kínálat lehetőséget ad a felhasználónak, hogy a feladatnak leginkább megfelelő villanymotort válassza. Továbbá, szervizünk vállalja az egyedi átalakításokat is (pl. hosszított tengely, két-tengelyvéges kialakítás, stb..)

Katalógusok
Egyéb Dokumentumok
Ezek a termékek is érdekelhetik
FrekikQ

Frekvenciaváltók

RO2-Kupkerekes_hajtomu_Q1

Hajtóművek

N-EUPEX-2

Ipari tengelykapcsolók

Tel:+36-1-297-3057
E-mail:motor@triodamotor.hu

Hírlevél feliratkozás

24 órás kiszállítás!

Mi megoldjuk a szállítási gondját is. Igénye szerint megszervezzük fuvart legyen az egy alkatrész vagy egy raklapos termék.

Érdeklődjön kollégáinknál.