A Lammers Trióda Motor Kft. megbízható hajtástechnikai berendezéseket kínál az ipar és más cégek számára. Termékeinket jelentős részben raktárról kínáljuk. Szerződött partnereinknek biztosítjuk termelésükhöz a megfelelő termék ellátást. De bármely cégnek segítünk, ha igénye van villamos motorra, hajtóműre, frekvenciaváltóra, tengelykapcsolóra és alkatrészre.

Engedjék meg bemutatkozzam: Üveges Zsolt vagyok, a cég egyik dolgozó, alapító tagja.

Cégünk történetének kezdete 1996-ra nyúlik vissza. Ekkor alakították öten a Trióda Motor Kft-t. Horváth Jánosné Éva(1) (†) és Üveges Zsolt indították el a vállalkozást. Sokáig segítették az első lépéseinket a Tulajdonostársak. (Weigl Tünde, Dávid András és Ódor Zsolt) Koncepció amit akkor eldöntöttünk, azóta sem változott.

Kiváló minőségű terméket raktárról, vagy gyors határidővel udvarias és hozzáértő kiszolgálással kínáljunk!

2010-től részben tulajdonosunk lett a Clemens Lammers (lammers.de) cég tulajdonosa Christoph Südhoff úr. Cégünk neve ekkor bővült ki és lett a ma is ismert Lammers Trióda Motor Kft. Nevünk is jelzi, hogy folytatjuk a minőség kőré épülő koncepciónkat. Meghagyva a hagyományainkat, követjük Clemens Lammers cég „Q” Qulitat bewegt! mottóját. 

(1) Emlékezve Horváth Jánosné Évára! A cég egyik alapító dolgozója volt. Kíváló munkabírással rendelkezett! Mindig számítani lehetett rá. Alapos és rendszerető volt. Lelkesedésével mindig a vevőket tartotta szem előtt. A vevők jelentős többsége személyesen nem találkozott vele, de halála után tudhattuk meg mégis mennyien ismerték hangját, barátságos természetét. Személyesen nekem is sokat adott és segített. Soha nem felejtjük el emlékét.