Keresés
Keresés

A Lammers Trióda Motor Kft. megbízható hajtástechnikai berendezéseket kínál az ipar és más cégek számára. Termékeinket jelentős részben raktárról kínáljuk. Szerződött partnereinknek biztosítjuk termelésükhöz a megfelelő termék ellátást. De bármely cégnek segítünk, ha igénye van villamos motorra, hajtóműre, frekvenciaváltóra, tengelykapcsolóra és alkatrészre.

Engedjék meg bemutatkozzam: Üveges Zsolt vagyok, a cég egyik dolgozó, alapító tagja.

Cégünk történetének kezdete 1996-ra nyúlik vissza. Ekkor alakították öten a Trióda Motor Kft-t. Horváth Jánosné Éva(1) (†) és Üveges Zsolt indították el a vállalkozást. Sokáig segítették az első lépéseinket a Tulajdonostársak. (Weigl Tünde, Dávid András és Ódor Zsolt) Koncepció amit akkor eldöntöttünk, azóta sem változott.

Kiváló minőségű terméket raktárról, vagy gyors határidővel udvarias és hozzáértő kiszolgálással kínáljunk!

2010-től részben tulajdonosunk lett a Clemens Lammers (lammers.de) cég tulajdonosa Christoph Südhoff úr. Cégünk neve ekkor bővült ki és lett a ma is ismert Lammers Trióda Motor Kft. Nevünk is jelzi, hogy folytatjuk a minőség kőré épülő koncepciónkat. Meghagyva a hagyományainkat, követjük Clemens Lammers cég „Q” Qulitat bewegt! mottóját. 

(1) Emlékezve Horváth Jánosné Évára! A cég egyik alapító dolgozója volt. Kíváló munkabírással rendelkezett! Mindig számítani lehetett rá. Alapos és rendszerető volt. Lelkesedésével mindig a vevőket tartotta szem előtt. A vevők jelentős többsége személyesen nem találkozott vele, de halála után tudhattuk meg mégis mennyien ismerték hangját, barátságos természetét. Személyesen nekem is sokat adott és segített. Soha nem felejtjük el emlékét.

Tel:+36-1-297-3057
E-mail:motor@triodamotor.hu

Hírlevél feliratkozás

24 órás kiszállítás!

Mi megoldjuk a szállítási gondját is. Igénye szerint megszervezzük fuvart legyen az egy alkatrész vagy egy raklapos termék.

Érdeklődjön kollégáinknál.