Keresés
Keresés

Kínálatunkban, minden termékcsoportban elérhetőek EURÓPAI termékek.

Tisztelt Vevőnk! 

  Kínálatunkban, minden termékcsoportban elérhetőek EURÓPAI termékek.

Mi az európai?

Mi azokat a termékeket tartjuk európainak, amelyeket Európában terveznek, Európában gyártják minden alkatrészét Európában készül a teljes méretsor a legkisebb mérettől a legnagyobbig.
Nem kertelünk, ami nem felel meg a fenti kritériumoknak, azokat mi sem fogjuk európainak minősíteni.
Motorok esetében a Siemens gyár termékei és a Lammers 1TZ sorozatú motorjai készülnek Európában.
Jelen hírlevelünkben az európai motorjainkat szeretnénk bemutatni röviden. Újdonság, hogy a Siemens és Lammers már kiterjesztett teljesítménytartományban, 0,12kW-tól akár 500kW-ig, IE2 emelt-, IE3 prémium-, illetve IE4 szuper prémium hatásfokkal is elérhetőek. A Speciális kivitelek között elérhetőek a magasabb IP védettséggel rendelkező villanymotorok, a fékes villanymotorok, kényszerhűtéssel ellátott villanymotorok, ATEX villanymotorok, különleges bevonattal ellátott és encoderes villanymotorok, alumínium és acél házas kivitelben egyaránt.  Ezeket a motorokat cégünk a Lammers Trióda Motor Kft raktározza telephelyén. Ha igényük nagyobb, mint a készletünk, akkor a németországi raktárból, vagy a gyárból korrekt határidővel tudjuk szállítani. Ha speciális kivitelre van igényük ezt is vállalható határidőn belül tudjuk biztosítani az európai gyártóinkkal együttműködve. Ha európai villamos motorra van szüksége kérem jelezze értékesítőinknek. Európai gyártású villanymotorok

Üdvözlettel:

Üveges Zsolt

Lammers Trióda Motor Kft.

Tel:+36-1-297-3057
E-mail:motor@triodamotor.hu

Hírlevél feliratkozás

24 órás kiszállítás!

Mi megoldjuk a szállítási gondját is. Igénye szerint megszervezzük fuvart legyen az egy alkatrész vagy egy raklapos termék.

Érdeklődjön kollégáinknál.