Keresés
Keresés

Progresszív villanymotorok

Sok előnye van a progresszív villanymotorok alkalmazásának. Kisebb méret és kedvező ár jellemzi ezeket a típusokat!

Lammers villanymotorok

Az általunk forgalmazott villamos motorok méret és teljesítménylépcsőit szabvány rögzíti. De arra van lehetőség, hogy ettől eltérjünk. Ahol a belső méretek megengedik, kisebb házba nagyobb teljesítményt is be lehet építeni. Lássunk két példát. Szabvány szerint a 0,25kW-os és a 11kW-os motor 71-es illetve 160-as háznagyságba tudják beszerelni 4 pólus esetén. Viszont arra van lehetőség, hogy 0,25kW 4p motort 63-as házba, a 11kW-os 4p motort pedig 132-es házba is tudják szerelni, azonban a 11kW helyett IE3 esetén csak 9,2kW teljesítmény érhető el.

Ez előnyt jelent a hajtóműves alkalmazásoknál, de gépgyártás esetén is.

Fontos tudni, hogy a méretcsökkenés a tengelyre is vonatkozik! Minden esetben meg kell vizsgálni a tengely terhelését kibírja-e a kisebb átmérőjű „karcsúbb” tengely?!

Ha Önök számára érdekes lehet ez a kivitel, kérjük keressenek meg minket, szívesen segítünk mely építési nagyságban, milyen teljesítmények és fordulatszámok esetén lehet ilyen progresszív villanymotort kiválasztani.

Tel:+36-1-297-3057
E-mail:motor@triodamotor.hu

Hírlevél feliratkozás

24 órás kiszállítás!

Mi megoldjuk a szállítási gondját is. Igénye szerint megszervezzük fuvart legyen az egy alkatrész vagy egy raklapos termék.

Érdeklődjön kollégáinknál.