Keresés
Keresés

Vibromotorok

Venanzetti vibromotorok
Van amikor az alapmotorokon kívül egyéb opciókra is szüksége van a felhasználónak. Cégünk ebben is partner tud lenni.
Részletes információk

A vibromotorok fontos szerepet játszanak a különböző ipari és mezőgazdasági alkalmazásokban, ahol a vibráció nagyon fontos az anyagmozgatás, szűrés és adagolás szempontjából. Az ilyen típusú motorokat gyakran használják a különféle gépekben, például az adagolókban, keverőkben és szűrőkben.

A háromfázisú vibromotorok nagyobb teljesítményt kínálnak és hatékonyabbak, mint az egyfázisú változatok. Ezért gyakran alkalmazzák azokat a területeken, ahol magasabb teljesítményre van szükség, például a nehéziparban és a mezőgazdaságban. A háromfázisú vibromotorok nagyobb méretű adagolókban és szűrőkben is alkalmazhatók.

Az egyfázisú vibromotorok kisebbek és könnyebbek, így a háztartási és kisipari felhasználásra nagyon alkalmasak. Az ilyen típusú motorokat gyakran használják az élelmiszeriparban, ahol a pontos adagolás nagyon fontos. Az egyfázisú vibromotorokat gyakran alkalmazzák a szállítószalagokban, hogy megakadályozzák a termékek elakadását vagy túlzsúfoltságát.

Mind a háromfázisú, mind az egyfázisú vibromotorok rendelkeznek olyan különleges funkciókkal, mint például az állítható sebesség és a vibrációs intenzitás. Ezek a funkciók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy finomhangolják a vibráció mértékét és sebességét az adott feladathoz.

Az egyfázisú és háromfázisú vibromotorok sokféle méretben és teljesítményben kaphatók. A felhasználók széles választékából választhatnak a megfelelő motorokat a különböző alkalmazásokhoz. Az ilyen típusú motorok nagyon megbízhatóak és tartósak, és hosszú élettartamot kínálnak a felhasználók számára.

Összességében a háromfázisú és egyfázisú vibromotorok nagyon fontos szerepet játszanak az iparban és a mezőgazdaságban. Ezek a motorok hatékonyabbá és megbízhatóbbá teszik a különböző gépeket és berendezéseket.

Cégünk a kiváló minőségű olasz gyártmányú Venanzetti vibromotorkat forgalmazza Ex-es kivitelben is. Az ügyfeleink gyors kiszolgálása érdekében a keresettebb termékeket raktáron tartjuk.

Körkörös rezgés:

Egyetlen vibromotor használatával radiálisan kifelé irányuló erőhatás érhető el (FIG 1.). Ezt a struktúrát leginkább szitálásnál, silókban, különféle anyagok (pl beton) tömörítésénél és szűrőtisztításra használják.

Irányított rezgés:

Két egyforma vibromotor megfelelő elrendezése esetén (FIG 2.) az erőhatást egy meghatározott irányba lehet koncentrálni. Számos területen alkalmazható ez a kialakítás, többek közt osztályozó, szállító berendezéseknél, adagoló csatornáknál, továbbá; kihordás, egyengetés és leválasztás során stb.

Az ATEX környezet sem probléma, hiszen arra is van megoldásunk!

Ezek a termékek is érdekelhetik
FrekikQ

Frekvenciaváltók

Tel:+36-1-297-3057
E-mail:motor@triodamotor.hu

Hírlevél feliratkozás

24 órás kiszállítás!

Mi megoldjuk a szállítási gondját is. Igénye szerint megszervezzük fuvart legyen az egy alkatrész vagy egy raklapos termék.

Érdeklődjön kollégáinknál.